Á la carte


 - Min tanke kring mathantverk har alltid varit att laga mat från grunden.

En stor stolthet är att vi tillagar och serverar endast nötkött från ägaren Rolf Lydahls egna KRAV-märkta gård, Sofielunds Gård och allt vilt vi serverar är jagat i Sörmländska skogar. Jag tycker om att se en helhet i mitt yrke och därav styckar jag allt själv och ser alltid till att ta hand om hela kreaturet.

Vi använder oss av så mycket som möjligt från min och hotellets egna trädgård och att inte förglömma det vi kan plocka in från skogens natur. Svamp, lingon, blåbär, granskott m.m är otroligt roligt att arbeta fram fantastiska smaker med. 

 

Jag hoppas att er middag kommer smaka och varmt välkomna till oss. 

Jacob Andersson, Köksmästare


jacob




Meny

Serveras med start 12 april.
Måndag-Onsdag 17.00-19.30

Krämig jordärtskockssoppa med tartar på rökt hjort och syltad rödlök
95:-
 
Dinkelotto gjord på dinkel från Warbro Kvarn, med parmesan, bakad rotselleri och grönkål
155:-
 
Ugnsstekt rimmad torskrygg med rödbetor och kapris samt lökcrème och kokt potatis
235:-
 
Pulled Beef Burger BBQ, surdegsbröd och coleslaw samt dirtyfries med tryffelmajonnäs
165:-
 
Kvällens tips
125:-