Minisemester med middag

Upplev hela Sörmland från hjärtat av Sörmland med  3 eller 4 nätters övernattning i dubbelrum inklusive middag samtliga kvällar och frukostbuffé.

Oavsett om du reser med en vän, din käresta eller med familjen finns det mängder av härliga utflyktsmål i eller i närheten av oss som ligger i hjärtat av Sörmland. Vad sägs om en vinprovning på världens nordligaste vingård, ett besök på Sparreholms bilmuseum, en runda med golf eller ett besök till sagostigen? Som sagt så är möjligheterna många och tveka inte att kontakta oss för fler tips och idéer som passar dig och ditt resesällskap. Oavsett om ni åker på utflykt under dagarna eller väljer att slappa på rummet eller vid Malmköpings prisbelönta badplats, så kan ni alltid utgå från 

Hotel Malmköping där ni startar dagen med vår generösa frukostbuffé och avslutar dagen med en middag till kvällen i vår restaurang eller på vår uteservering som överblickar Malmköpings takåsar vackert inramat av tallarna utanför. 


Detta ingår:

2-rätters middag komponerad av vår köksmästare Jacob Andersson

Logi 

Frukostbuffé 

Pris:920:-/natt och person i del av dubbelrum                      1120:-/natt i enkelrum

Observera att minsta antal bokningsbara nätter för detta pris är 3 sammanhängande nätter under en vistelse med ankomst onsdag-torsdag under perioden 30 juni- 29 augusti

Middagar med det lokala i fokus

Vi erbjuder en avslappnad restaurang för våra gäster, där råvarorna som serveras reflekterar mycket av vad Sörmland har att erbjuda. Då vi ligger i "Hjärtat av Sörmland" är det inte långt till de lokala producenterna. I er minisemester ingår en 2-rättersmiddag varje kväll under er vistelse.

Vår restaurangpersonal finns såklart behjälpliga om ni önskar dryckesrekommendationer till maten.


Välkomna!